Eiga

bunshinsaba

(ouija board)


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
Bunshinsaba

Bunshinsaba

Bunshinsaba

Bunshinsaba

» Se slideshow...

film

Bunshinsaba

type

DVD

version

Special Edition 2-Disc (Sydkorea)

udgiver

Spectrum DVD | Bear Entertainment

aldersmærkning

15 (Sydkorea)

forhandler

DVDAsian.com

region

3 (Sydkorea)

udgivelse

19. november 2004

billede

1,85:1 Anamorphic Widescreen

lyd

Korean DD5.1, Korean DTS5.1

undertekster

Koreansk, Engelsk

features

Disk 1: Audio Commentary By Director And Casts. Disk 2: Making Film, Interview With Casts, Make Up, Stunt, Poster Shooting Scene, Press Conference, Music Video, Trailers

Instruktøren Ahn Byung-ki leverer et kommentatorspor på disk 1, der desværre ikke er tekstet på engelsk.

Der er intet at klage over på billed- og lydsiden. Spectrum DVD har fået plads til både kommentarsporet og et tilfredsstillende DTS-lydspor, uden at billedet lider tydeligt med en maksimal bitrate på cirka 8.800 Mbps. DTS-lyd oplever man omvendt sjældent på eksempelvis koreanske udgivelser fra Cinema Service, der dog er andre koreanske udgivere overlegen i levering af meget kreative dvd-indpakninger. Her kommer Bunshinsaba fra Spectrum DVD i en lidt kedelig standard-indpakning inklusiv pap-etui.

På disk 2 følger en del utekstet ekstramateriale. Det mest interessante – og næsten bedre end filmen - er den 50 minutter lange Making Film, som indeholder et indblik i filmens make-up og iscenesættelse af blodige effekter. Her skal man passe på med at skrue op for lydvolumen, da skuespillerinderne skriger sig halvt fordærvet i blandt andet øvelsesscener. Noget af dette er heldigvis klippet ud af selve filmen.

Vanen tro, som på de fleste koreanske dvd-udgivelser, er der også her en hel selvstændig menu tilegnet filmens promovering. Skuespillerne klædes opfindsomt ud, hvor der så tages poster-billeder af dem i et makabert sceneri. Desuden er der klip fra filmens premiere i Sydkorea og slutteligt kan ”nydes” en trailer og musikvideo.

Det eneste man savner, er at de koreanske - som de snart mange hongkongske - udgivere ville gøre sig umage med at tekste ekstramaterialet på engelsk. Især da det er den her slags bonusmateriale, man i forvejen savner herhjemme i Asian Visions dvd-sortiment.

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

BunshinsabaBunshinsabaahn byung-ki

sydkorea 2004

93 min.