Eiga

g@me.

(g@me.)


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
g@me.

g@me.

g@me.

g@me.

» Se slideshow...

film

g@me.

type

DVD

version

Limited Standard Edition (Japan)

udgiver

Pony Canyon

forhandler

YesAsia.com

region

2 (Japan)

udgivelse

6. juli 2005

billede

1,85:1 Anamorphic Widescreen

lyd

Japansk DD5.1, Commentary DD2.0

undertekster

Engelsk, Japansk

features

Commentary, Behind the g@me., TV Special program, Trailers

Pony Canyon har genudgivet Game som en billigversion til 2,623 yen i et begrænset antal eksemplarer. Den ligner til forveksling den dyrere originaludgivelse, hvad indhold angår. Men uden på det originale cover har man indlagt et ekstra kampagne-cover med overskriften "Kattoku! Campaign '05 Summer!".

Rent teknisk har billedet en gennemsnitlig bitrate på omkring 6,45 Mbps, og resultatet er et upåklageligt skarpt og flydende billede uden generende pixelering og artifakter - her optræder kun ganske få filmgryn. På den anden side er farver, lys og kontrastforhold lidt trist unuanceret sammensat, så filmens udstråling virker mindre filmisk, omend aldrig på low budget-måden.

Selvom hovedmenu-navigeringen er på engelsk, er ekstramaterialet uden undertekster, og det gælder desværre også kommentarsporet. Bagom-delen på 13 minutter inkluderer et fælles interview med de to hovedroller, Yukie Nakama og Naohito Fujiki, som spiller henholdsvis pigen Chiharu og reklamemanden Shunsuke. Sideløbende vises klip fra selve filmen og fra optagelserne heraf.

TV Special Program på 26 minutter omhandler markedsføringen af filmen, og en QA mellem de to hovedpersoner og to skøre gutter i habit. Denne del bør ses for de mange skæve grimasser.

Trailers er delt op i fire dele med en roadshow-teaser, en ordinær trailer og et par tv-spots. Det er specielt svært at få teaseren og det ene tv-spot ud af hovedet, da begge fanger filmens koncept aldeles stilfuldt og vækker nysgerrighed. Traileren er et miks af scener fra filmen og reklamegejl, hvoraf sidstnævnte skaber en smule undren, idet noget kan forveksles med scener, der ikke kom med i filmen.

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

g@me.g@me.satoshi isaka

japan 2003

112 min.