Eiga

nin×nin ninja hattori-kun the movie

(nin×nin ninja hattori-kun the movie)


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
NIN×NIN Ninja Hattori-kun The Movie

NIN×NIN Ninja Hattori-kun The Movie

NIN×NIN Ninja Hattori-kun The Movie

NIN×NIN Ninja Hattori-kun The Movie

» Se slideshow...

film

NIN×NIN Ninja Hattori-kun The Movie

type

DVD

version

Premium Edition 2-Disc (Japan)

udgiver

Geneon

forhandler

DVDAsian.com

region

2 (Japan)

udgivelse

2. februar 2005

billede

1,85:1 Anamorphic Widescreen

lyd

Japansk DD5.1, Japansk DTS5.1

undertekster

Engelsk

features

Disk 1: PR Show (2004.6.30), Premiere (2004.8.28), Teasers, Trailers, TV Spots, Highlights Montage. Disk 2: NIN×NIN Making Of, 400, Actor's Chair, QA - Director, Cast/Staff

website

www.nin-nin.com

Den anmeldte, japanske region 2-udgave fra Geneon kommer i et papomslag, hvori der ligger selve DVD-æsken med to dvd'er og et 12-siders produktionshæfte på japansk. En anden folder præsenterer en række af Geneons nye og nuværende udgivelser. Indpakningen er en smule skuffende i betragtning af, at her er tale om en Premium Edition.

Billedet er nydeligt anamorphic-optimeret til widescreen-fjernsyn uden generende problemer.

Hvor selve filmen har solide, engelske undertekster, har ekstramaterialet ingen. Disk 1 indeholder et "PR Show" fra 30. juni 2004 som en slags opvarmning til filmens japanske biografpremiere den 28. august 2004. Her er en kort opvisning med "rigtige ninjaer", der springer lidt rundt på en scene, hvorefter dele af filmholdet kommer ind og snakker løs.

Disk 2 er selve Premium-disken med 130 minutters bonusmateriale. Både menu og indhold stiller krav til japanske sprogkundskaber. Making Of-programmet varer 38 minutter, med alt fra CGI-effekterne, generelt bag om kameraet til optagelser af Ninja-hund (en pekingeser som optræder ganske kort i filmen) og kamptræning.

"400" varer 25 minutter. Her følger man nogle af skuespillerne på settet. Et rørende moment kan opleves, da filmens anden hovedperson, drengen Kenichi, får tårer i øjnene, fordi filmen er færdigoptaget, og filmholdet er på vej til at pakke det hele ned. Slutteligt er man fremme ved filmens premiere i Japan. Denne del er efterbehandlet med komiske, digitale sceneeffekter, som fremhæver og gentager nogle ting, skuespillerne gør og siger.

Actor's Chair er interviews med skuespillerne - Shingo Katori som ninjaen Kanzo Hattori, Rena Tanaka som den blinde pige Midori, Gori som skolelærer-ninjaen Kemumaki og Shiro Ito som Hattoris aldrende far Jinzo Hattori. Interviewer er Takeshi Masu som filmens skurk Korakage.

Dernæst følger en 15-minutters QA, hvor instruktøren Masayuki Suzuki svarer på forskellige spørgsmål.

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

NIN×NIN Ninja Hattori-kun The MovieNIN×NIN Ninja Hattori-kun The MovieNIN×NIN Ninja Hattori-kun The Moviemasayuki suzuki

japan 2004

102 min.