Eiga

my wife is a gangster

(jopog manura)


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
My Wife Is A Gangster

My Wife Is A Gangster

My Wife Is A Gangster

My Wife Is A Gangster

» Se slideshow...
Lars Ahn Pedersen

***---
Lars Ahn Pedersen
Der er kælet for den tekniske side af sagen, hvilket er et særsyn inden for komedier. Flot filmet og kampscenerne er fuldt på højde med dem, man kan finde i en regulær actionfilm. På både godt og ondt en anderledes oplevelse.
Per Sørensen

****--
Per Sørensen
Komedien fungerer bedst, når der gøres grin med de mange asiatiske gangsterfilm, der oser af mandehørm. Her kommer dunsten så bare fra en hårdkogt kvindelig gangster-boss, der bliver nødt til lægge sin livsstil om, for at opfylde sin søsters sidste ønsker. Nogle steder lidt for fjollet og andre steder lidt for rå, men generelt en vellykket og original komedie.
Anders Pugé

****--
Anders Pugé
»Det var det rene kunststykke.«, lyder det fra fortælleren i den stilrene og actionvåde indledningscene. Den sætning sidder toneklart tilbage i mig efter filmens slutning. Indledningen kan ses igen og igen, som om det er en lille kortfilm i sig selv. En elegant kontrast til det urkomiske, men lidt ubesindige, scenario som præger resten af denne kreative actionkomedie. Nu vil jeg se indledningscenen endnu en gang.
Rune J. Keller

***---
Rune J. Keller
Som det er tilfældet for flere andre asiatiske film så klapper fælden, når stilen brydes. Og denne film bryder ofte og klart stilen ved det ene øjeblik at være fjollet komedie og det andet øjeblik brutalt gangster-drama. Begge dele fungerer for sig med en veloplagt hovedrolleindehaver. Var de største udsving barberet fra, havde filmen også været god.

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

My Wife Is A Gangstercho jin-kyu

sydkorea 2001

107 min.