Eiga

phone

(phone)


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
Phone

Phone

Phone

Phone

» Se slideshow...
Lars Ahn Pedersen

****--
Lars Ahn Pedersen
En behagelig overraskelse. Phone overkommer sit indledende indtryk af at være en koreansk Ring-kopi og udvikler sig i en uventet retning i anden halvdel. Og så har Phone i Eun Suh-woo den mest uhyggelige film-unge i mands minde.
Anders Pugé

***---
Anders Pugé
Næsten et mesterstykke i skuespil sammenlignet med instruktørens tidligere film, Nightmare. Genbrugsgyset skinner igennem, men på en meget veludført måde. Den besatte pige er forbløffende skræmmende og fremkalder en gåsehud, der først forsvinder et stykke tid efter rulleteksterne. Uanset den forbavsende drejning slutningen tager, læner den sig for meget op ad Stir Of Echoes (1999) og Sleeping With The Dead (2002) til at trænge ind under huden på en alt for slående måde.
Rune J. Keller

****--
Rune J. Keller
Mange elementer - ikke mindst slutningen - føles meget velkendte, men overordnet set formår Phone alligevel at være sin egen. For hovedparten fungerer gyseren, primært takket været et par gode skuespilspræstationer, hvor især den lille pige skiller sig ud. Endvidere er filmen ofte rigtig flot at se på, og udstråler generelt godt håndværk mere end noget andet.

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

Phoneahn byung-ki

sydkorea 2002

102 min.