Eiga

start 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z alle

seneste 20 bedømmelser

beautiful boxer****--
Min skepsis over for Beautiful Boxer bekræftes af filmens indledende scener med cheesy amatørskuespil og en kampscene med elendig klipning. Der fornemmes alligevel en særlig umagenhed med at opnå noget ambitiøst. Det kommer i... -Anders Beautiful Boxer (Thailand, 2003)
min lange rejse***---
Oven på de voldsomt flotte, men også lettere indholdsløse film Hero og House Of Flying Daggers er det rart at se Zhang Yimou nede på jorden igen i mere realistiske omgivelser. Min Lange Rejse forbliver dog en bagatel - omen... -Lars Min Lange Rejse (Hongkong, Kina, Japan, 2005)
tokyo godfathers*****-
Tokyo Godfathers er nok en lille film, men en af den slags lille film, der alligevel kommer noget stort ud af. Miljøet og alt i det er ved første øjekast ubehageligt og utiltalende, men i løbet af spilletiden kommer man til at... -Rune Tokyo Godfathers (Japan, 2003)
farlige forbindelser****--
En film der begynder skamløst og fortsætter i dét gear, er først og fremmest for pirrende, og siden nysgerrige øjne. For er man til intrigefulde film der holder sit fokus til vejs ende, så kan Farlige Forbindelser let dække b... -Anders Farlige Forbindelser (Sydkorea, 2003)
mistet opkald***---
Instruktøren taget i betragtning er Mistet Opkald en overraskende lige-ud-af-landevejen gyserfilm i typisk J-Horror-stil. Konceptet er mildt sagt genkendeligt, men selv uden nogen særtegn eller overskyggende kvaliteter formår... -Rune Mistet Opkald (Japan, 2003)
great yokai war, the****--
Meget overraskende og uventet fantasyfilm til barnlige sjæle fra Takashi Miike. 80’er-magien fra fantasyklassikere som Den Uendelige Historie (1984) og Labyrinten (1986) er åbenlys, til stor barnlig jubel for os der har ople... -Anders The Great Yokai War (Japan, 2005)
great yokai war, the***---
Med et naivt børnesind, der ser forbi de åbenlyse fejl og mangler - og ikke lader sig skræmme af de mange børne-uvenlige scener - er der god, gammeldags 80'er-fantasyunderholdning at finde. Set med mere moderne og kritiske øjn... -Rune The Great Yokai War (Japan, 2005)
great yokai war, the***---
En børnefilm fra Takashi Miike! Hvis man sidder og venter med tilbageholdt åndedræt på, hvornår der springer en pædofil ud af busken, kan man godt indstille sig på at få kvælningsfornemmelser. The Great Yokai War er lige so... -Lars The Great Yokai War (Japan, 2005)
seven swords***---
En længere omgang sværdaction og kampkunst fra Tsui Hark, der her er tilbage i sit rette element. Desværre et stykke fra sit bedste siden The Blade (1995) og Hongkongs gyldne wuxia-tider. Med Seven Swords vender han tilbage... -Anders Seven Swords (Kina, Hongkong, Sydkorea, 2005)
tomme huse***---
På sin vis en smuk og poetisk film, der tydeligt skiller sig ud. Men også en langtrukken og gentagende, tilnærmelsesvis kedelig, forlængelse af noget, der kunne have været klaret som en novellefilm. Hovedpersonernes dialogløse... -Rune Tomme Huse (Sydkorea, 2004)
seven swords***---
På sin vis opnår Tsui Hark det, han vil med Seven Swords: at lave en god, gammeldags wuxia-film uden alt for meget nonsens. Tempoet, de flotte billeder og kampscenerne gør, at man aldrig keder sig. Til gengæld medfører det o... -Lars Seven Swords (Kina, Hongkong, Sydkorea, 2005)
seven swords***---
Seven Swords er en generelt flot film, som fungerer i en hel del elementer, hvis man bryder dem ned til dette. Som en helhed fungerer det derimod ikke. Filmen byder på mange personer, som det er svært at få hoved og hale på -... -Rune Seven Swords (Kina, Hongkong, Sydkorea, 2005)
ghost in the shell 2: innocence****--
Indrømmet, til tider føles det som om, man er havnet i selskab med Arkitekten fra The Matrix-trilogien. Der er ingen tvivl om, at Mamoru Oshii er godt inde i filmens univers, men desværre gør han ikke den store indsats for a... -Lars Ghost In The Shell 2: Innocence (Japan, 2004)
ghost in the shell 2: innocence*****-
Sanseovervældende tankeeksperiment i samme båd som første film. Fortsættelsen lægger alligevel anker et godt stykke herfra – og fra andre af sin tids teknisk imponerende animationsfilm. Innocence synes at ville meget mere, båd... -Anders Ghost In The Shell 2: Innocence (Japan, 2004)
ghost in the shell 2: innocence*****-
En fremragende og enestående film, der konsekvent er for modig og ambitiøs til at forfalde til lette løsninger og gentagelser. Måske er det endda en af de sjældne film, som man vil betegne som mesterværk og senere kultfilm, nå... -Rune Ghost In The Shell 2: Innocence (Japan, 2004)
sympathy for lady vengeance****--
Sidste slag i serien lægger ud med et overraskende, poetisk bevægende fortælletempo. Tonen er samtidig lidt mere uartig, end i de to første film, hvilket gør denne hævneskapade forfriskende seværdig. Man sidder heller ikke til... -Anders Sympathy For Lady Vengeance (Sydkorea, 2005)
sympathy for lady vengeance*****-
Det ville næsten have været for meget af det gode, hvis Sympathy For Lady Vengeance havde overgået Sympathy For Mr. Vengeance og Oldboy, og det er da heller ikke tilfældet. Men taget som et selvstændigt værk er der stadig t... -Lars Sympathy For Lady Vengeance (Sydkorea, 2005)
sympathy for lady vengeance****--
I mange momenter stråler filmen, og efterlader én overbevist om det enorme talent hos folkene bag. Skuespillet er gennemgående virkelig godt, hvilket skaber potentiel interesse i de mange karakterer. Smukke billeder og mindevæ... -Rune Sympathy For Lady Vengeance (Sydkorea, 2005)
president's last bang, the***---
Det er en interessant indfaldsvinkel at skildre et præsidentmord som en sort komedie, men i The President's Last Bang kommer satiren og thriller-delen aldrig til at fungere helt gnidningsfrit sammen. Resultatet er en film, de... -Lars The President's Last Bang (Sydkorea, 2005)
hana & alice***---
Egentligt en moden og sympatisk film om to normale mennesker, hvis primære fejl er, at det begrænsede indhold slet ikke kan udfylde den lange spilletid. Derfor bliver filmen i perioder for langsom, kedelig og uvedkommende. Med... -Rune Hana & Alice (Japan, 2004)