Eiga

ju-on 2

(ju-on: the curse 2)


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
Ju-On 2

Ju-On 2

Ju-On 2

Ju-On 2

» Se slideshow...
Lars Ahn Pedersen

**----
Lars Ahn Pedersen
For det optimale udbytte af Ju-On 2 gør man klogest i at undgå forgængeren. Ellers vil man med rette kunne føle sig snydt på grund af den store mængde genbrugsscener. Men set for sig selv er toeren en lidt strammere og mere uhyggelig film, uden at der dog er tale om en kæmpe forbedring.
Anders Pugé

**----
Anders Pugé
Hvis man forinden Ju-On 2 har set den første film, kan man roligt spole frem den første halve time. Her er så mange gentagelser, at der hurtigt opstår tvivl om, hvorvidt det er en fejludgivelse, man ser. Ju-On 2 fungerer markant bedre som selvstændig film, end med Ju-On i baghovedet. Fortsættelsen har flere virkningsfulde gyserscenarioer og en tættere atmosfære, omend det samlede billede lider under seriens generelle problem: todimensionelle figurroller og et handlingsforløb, der aldrig kommer ind under huden.
Rune J. Keller

**----
Rune J. Keller
Selvstændigt set en ret jævn gyserfilm, der primært lider under den usammenhængende struktur, som gør det svært at leve sig med i nogen af personerne. Omvendt er det også noget af det, der skiller filmen ud. Et par enkelte scener er decideret skræmmende, men derudover er Ju-On 2 ikke synderligt ophidsende.

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

Ju-On 2takashi shimizu

japan 2000

72 min.