Eiga

darkside blues

(darkside blues)


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
Darkside Blues

Darkside Blues

Darkside Blues

Darkside Blues

» Se slideshow...
Lars Ahn Pedersen

***---
Lars Ahn Pedersen
Darkside Blues byder på et interessant miks af post-apokalyptisk science fiction, cyberpunk, fantasy og gotiske gyser-elementer. Det omfattende persongalleri er dog ved at tage pusten fra filmen, og det føles som om, at man ender med at følge de mindst interessante personer.
Anders Pugé

***---
Anders Pugé
Den mørke, gotiske atmosfære og dystopiske sci-fi-baggrund holdt mig i et jerngreb fra begyndelsen. Det er heller ikke så sært med en affektion for filmens åndsfæller som Vampire Hunter D-filmene (1985 og 2000) og Demon City Shinjuku (Monster City, 1988) – der ligesom Darkside Blues er baseret på mangaer, forfattet af Hideyuki Kikuchi. Hvad angår beslægtet stilretning, er der meget at komme efter her. Actionscenerne imponerer ligeledes med en blodig slagkraft og et væld af animerede detaljer - mest dér hvor det gælder. Desværre kommer det ellers farverige figurgalleri slet ikke til sin ret på samme måde. Den samlede oplevelse er langtfra fyldestgørende nok, grundet for mange huller i handlingen.
Rune J. Keller

***---
Rune J. Keller
Stemningen og stilen er interessant, ligesom filmen imponerer på mange gode punkter. Det kan dog på ingen måde skjule, at det hele er en rodet sammenblanding, som det selvstændigt hverken er til at finde hoved eller hale i. Så man skal nærmere se Darkside Blues for detaljerne end helheden.

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

Darkside Bluesyoshimichi furukawa

japan 1994

85 min.