Eiga

the doll master

(inhyeongsa)


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
The Doll Master

The Doll Master

The Doll Master

The Doll Master

» Se slideshow...

film

The Doll Master

type

DVD

version

Standard 2-Disc (Korea)

udgiver

KD Media

aldersmærkning

15 (Sydkorea)

forhandler

DVDAsian.com

region

3 (Korea)

udgivelse

11. oktober 2004

billede

1,85:1 Anamorphic Widescreen

lyd

Koreansk DD5.1, Koreansk DTS5.1

undertekster

Koreansk, Engelsk

features

Disk 1: Commentary. Disk 2: Making Film, Deleted Scenes, Interviews, Special Make-up, Premiere And PiFan, Trailer, Music Video

The Doll Master kommer på to dvd'er i et kunstnerisk udfoldeligt etui (digipack), med en billedrammeinspireret front.

Den tekniske billedoverførsel er præget af enkelte filmgryn, men overordnet er det et ganske nydeligt anamorphic, widescreen- optimeret fuldskærmsbillede. Desværre har KD Media, ifølge forhandlere, haft produktionsproblemer med dvd-udgivelserne af filmen, som derfor blev forsinket. Alligevel synes der at være rester tilbage af tekniske skavanker, med hensyn til de engelske undertekster. Enten er de forsinkede, eller også fremkommer de for hurtigt. Værst bliver det omtrent en time og 25 minutter inde i filmen, hvor tekstningen forsvinder helt, omend ikke den koreanske. Det er dog af mindre betydning, fordi det kun drejer sig kun om fire til fem forudsigelige replikker, man stort set kan gætte sig til.

Ekstramaterialet er - vanen tro på koreanske dvd’er – ikke tekstet. Men det kan nu være meget interessant at se ”Making Film”, som viser hvor simpelt mange af effekterne i The Doll Master er lavet med kun få computereffekter.

I ”Deleted Scenes” må man undre sig over enkelte sceners manglende tilstedeværelse i selve filmen. En af de slettede scener afklarer faktisk et væsentligt spørgsmål, man måske havde til det usammenhængende plot.

Traileren med tilhørende klassisk musik på to minutter er alle højdepunkterne fra filmen i en sådan grad, at den må høre blandt de mest misledende trailere, der kan sammensættes.

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

The Doll MasterThe Doll Masterjeong yong-ki

sydkorea 2004

93 min.