Eiga

new police story

(san ging chaat goo si )


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
New Police Story

New Police Story

New Police Story

New Police Story

» Se slideshow...

film

New Police Story

type

DVD

version

Limited Special Edition 2-Disc (Hongkong)

udgiver

Joy Sales

aldersmærkning

IIB (Hongkong)

forhandler

DVDAsian.com

region

0 (Alle)

udgivelse

25. november 2004

billede

2,35:1 Anamorphic Widescreen

lyd

Kantonesisk DD5.1, Kantonesisk DTS6.1ES,

undertekster

Kinesisk, Engelsk

features

Disk 2: The Story, Characters, Making Of, Trailers, Music Video, Casts & Credits, Photo Gallery (Posters, Premiere, Print Advertisement, Photo & Stills, Lobby Stills, Behind The Scene, Slideshow Plus Original Soundtrack)

website

newpolicestory.jce.com.hk

En dansk version forventes udgivet af Scanbox den 24. marts 2005.

Den anmeldte Limited Special Edition er udgivet i et begrænset antal (5000 eksemplarer). Pakket i hvid plasticboks med håndtag, lille metalpistol med holder, minikalender og notesblok.

Billedoverførslen er blandt de bedste på dvd-udgivelser fra Hongkong, men det var også forventeligt i betragtning af filmens høje budget. Man præsenteres for et fornemt 16:9 widescreen panorama-billede (Cinemascope) i anamorphic. Det giver sorte bjælker foroven og forneden på et widescreen-tv, hvilket betyder et billede med et bredere scenarium - mest typisk for periodefilm og wuxia-genren.

En smule skuffende er det, at Joy Sales ikke har lagt engelsk tekst på Making Of som i The Twins Effect II (2004). Især fordi der optræder en startmenu på disk 2, hvor man kan vælge engelsk visning af features-oversigten. Det har indflydelse på The Story og Characters, som er interessant forhåndsslæsning, før man ser filmen. For dem, der nød underlægningsmusikken af Tommy Wai (The Twins Effect II), er det muligt at lytte til det originale soundtrack under Photo Gallery.

Bortset fra de manglende engelske undertekster i Making Of byder Joy Sales endnu engang på en dvd-udgivelse med ekstra kød på, i forhold til de gængse Hongkong-udgivelser.


andre versioner

Standard (Danmark)
  Standard (Hongkong)

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

New Police StoryNew Police Storybenny chan

hongkong 2004

123 min.