Eiga

ab-normal beauty

(sei mong se jun)


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
Ab-normal Beauty

Ab-normal Beauty

Ab-normal Beauty

Ab-normal Beauty

» Se slideshow...
Rune J. Keller

***---
Rune J. Keller
To spændende halvdele, der fungerer hver for sig, men som ikke kædes sammen til en helstøbt film, og dermed delvist ødelægger hinanden. Med mere konsekvens og sammenhæng kunne konceptet sagtens have rejst filmen til mere end blot værende "interessant".
Anders Pugé

***---
Anders Pugé
Oxide Pang skal prises herfra, for at eksperimentere modigt med en forslidt genre. Desværre et rodet udfald trods rigtig flot filmning. Den første halvdel er næsten for tung og uskyldig. Jeg savner en snus-tyk gyseratmosfære i stil med Sorum (2001) og The Uninvited (2003). Alt efter om man finder, at det vigtige i filmen er den kærlige kemi imellem de to hovedpersoner, kan temposkiftet til uventet chok og makaberhed ramme hårdt og afgøre om Ab-normal Beauty står til fald eller sejr. En splittet - men fængende - oplevelse.
Lars Ahn Pedersen

***---
Lars Ahn Pedersen
Lige som The Eye er Ab-normal Beauty en film i to halvdele, hvor den første er den tematisk set mest interessante, mens den anden er rendyrket ubehag. Problemet er, at de ikke fungerer som et samlet hele, men Oxide Pang får endnu en gang demonstreret, at han kan sine filmiske virkemidler, selv om Ab-normal Beauty ikke engagerer nær så meget som The Eye.

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

Ab-normal Beautyoxide pang chun

hongkong 2004

98 min.