Eiga

arahan

(arahan jangpung daejakjeon)


filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta
Arahan

Arahan

Arahan

Arahan

» Se slideshow...
Helene Hindberg

****--
Helene Hindberg
Arahan er, som en stor del af de koreanske film, utrolig velproduceret og flot a la Volcano High (2001). Flotte CGI-effekter blandes med en meget traditionel kampkunsthistorie. Man er godt underholdt i de næsten to timer, som filmen varer.
Anders Pugé

****--
Anders Pugé
I samme ånd som genresøsteren Volcano High (2001) med lige dele højkomik og friske, slagkraftigt koreograferede actionscener. Variationen og tempoet er højt, omend handlingen er en kende klichefyldt. Giver blandingselementet fra tegnefilm og tegneserier i realfilm fornyet betydning i stil med Kung Fu Soccer (2004).
Per Sørensen

****--
Per Sørensen
Mød Asiens svar på inspektør Clouseau, der trænes op til at kæmpe mod onde kræfter med overnaturlig kampkunst. Filmen er flot produceret, og kan sammenlignes med Stephen Chow-komedien Shaolin Soccer (2001), bare med kampkunst i stedet for fodbold. En charmerende og solid omgang eskapisme med bred underholdning som nærmeste målskive.
Rune J. Keller

****--
Rune J. Keller
Særdeles underholdende miks af flotte kampsekvenser - jeg glæder mig stort over at der også er sværd, og ikke bare næver og spark - med velpassende humoristiske sidestik. Det er hele vejen igennem flot lavet og sammen med de to sympatiske hovedpersoner får det én til at overse, at historien er temmelig ligegyldig.

filmoversigt anmeldelse bedømmelse fakta

Arahanryoo seung-wan

sydkorea 2003

114 min.