Eiga

start 0-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
type realfilm anime
land hongkong japan kina
sydkorea thailand andre
genre action drama eventyr
gyser komedie romance
sci-fi thriller
snit
* * * * * *
søg i
sorter

joint security area****/-
En skudveksling ved grænsen mellem Nord- og Sydkorea fører til to dødsfald. Alle forsøger at glemme episoden, men den officielle undersøger prøver at opklare, hvad der egentligt skete. Spændingsdrama fra Park Chan-wook. Joint Security Area (Sydkorea, 2000)
oldboy*****-
Af ukendte årsager har midaldrende Oh Dae-su været indespærret i en mystisk fængselscelle i 15 år. Nu er han sluppet ud, og på jagt efter hævn og en forklaring. Dystert tankespil fra Park Chan-wook. Oldboy (Sydkorea, 2003)
sympathy for lady vengeance****/-
Så er det blevet kvindernes tur til at tage hævn i tredje og sidste del af Park Chan-wooks tematiske trilogi, der tidligere har budt på mesterværkerne Sympathy For Mr. Vengeance og Oldboy. Sympathy For Lady Vengeance (Sydkorea, 2005)
sympathy for mr. vengeance****/-
Døvstumme Shin Ha-kyun kidnapper sin chefs søster for at skaffe penge til hans syge søster. Den plan går fuldstændigt i vasken i Park Chan-wooks kulsorte film. Sympathy For Mr. Vengeance (Sydkorea, 2002)
three... extremes****--
Gyserantologi bestående af tre film fra forskellige lande, lavet af fremtrædende instruktører som Takashi Miike og Park Chan-wook. Three... Extremes (Japan, Hongkong, Sydkorea , 2004)